Hvad gør vi uden en briks?

Er du glad for at give og modtage massage derhjemme - med din kæreste, børn, eller venner?

 

Og mangler du et briks? Læs her hvad du kan gøre

 

 

1. Brug et bord. Et bord har en ok højde for de fleste, du kan lægge en skummgummimadras,  gymnastikmåtte, rullemadras eller tæpper på for at gøre det behageligere at ligge. Er bordet for bredt, må man massere en side ad gangen, og modtageren må flytte sig undervejs.

 

2. Gulvet er glimrende, når knæ og ryg vil være med til det. Massøren kan nemt bruge sin vægt. Sengen og sofaen er til gengæld ofte for bløde - men giver du let massage, kan du bruge det hvis højden passer dig.

 

3. Bekymr dig ikke om at give en helkropsmassage. Brug alt det, hvor du ikke skal bruge en briks: masser hænder, fødder, arme, ben, nakke og skuldre......

 

4. Køb en briks. Der er jævnligt massagebrikse til salg i den blå avis til 300-600 kr. En sammenklappelig briks fylder som en tynd kuffert, når den er klappet sammen. Nye kan også købes på nettet leveret hjem til omkring 1000 kr.

 

 

 

Slip for ondt i skuldrene:

Download (for 0 kr.) guide 'Skuldre bløde som smør. 8 øvelser i 8 minutter'. Super enkel måde at slippe for skulder-nakke spændinger, samt forebygge hovedpine, smerter og hold.

Samtidig får du mit nyhedsbrev - og kun mit nyhedsbrev, jeg giver ikke din mail til nogen.
Du kan godt glæde dig til tips og tilbud til mere velvære i hverdagen. Du kan afmelde dig en hver tid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
massage-saara-gedved

Jeg hjælper dig, som døjer med spændinger, ondt i kroppen og har brug for at stresse af.

Saara Talonpoika Lippmann.