GAVEKORT TIL MASSAGEUNDERVISNING TIL PAR

Lær at give den bedste velværemassage

En unik og personlig gave til din kæreste

Vil du gerne give en gave,
som kun du kan give
til ham/hende?

 

Har din kæreste alt?

 • Måske har du googlet forskellige oplevelsesgavekort, og det er svært at vælge.
 • Måske har du købt et gavekort til en aften på restaurant, men i stedet for den romantiske stemning endte I med at tale om økonomi  og børn?
 • Oplevelser med venner kan hvem som helst give, hvad så hvis du vil give noget mere sanseligt, nærværende og noget som I to kan dele sammen?

 

Et gavekort til individuel massageundervisning til par: Lær at give den bedste velværemassage – sammen med din kæreste

 

I får en aften, hvor I – og kun I – bliver undervist i en dejlig helkropsmassage. En helkropsmassage, hvor jeg har valgt de bedste afslappende og forkælende massagegreb. Massagen er sat sammen så både den der giver og den der modtager får den bedst mulige oplevelse. Efter massageaftenen vil I kunne give den her dejlige velværemassage også derhjemme.

 

 

BESTIL GAVEKORTET HER

Invalid Email
Invalid Number

Hvordan foregår det?

"Vi har din opmærksomhed hele tiden, jeg kan følge med hvordan du masserer og kan selv gøre det samme"

(Mand, om hvordan det er når han og hans kæreste bliver undervist i massage af mig)

 

Vi aftaler en hverdagsaften eller en hverdag, hvor vi mødes i min hyggelige klinik. I behøver kun at have jer selv med (i behageligt tøj), jeg har lagener, olie, håndklæde, vand og snack. Massageundervisningen varer 2-3 timer.

 

Først snakker vi lidt sammen – om I har nogle ønsker eller hensyn, om I har givet massage før eller om I er helt nybegyndere. Således kan jeg tilpasse undervisningen så I får det bedste ud af aftenen. Jeg fortæller også en smule teori.

 

Derefter er der tid til massagen: den ene begynder med at ligge på briksen, og den anden masserer. Jeg både fortæller og viser massagegrebene og justerer undervejs. Bagefter bytter I roller. Jeg er til rådighed hele vejen igennem.

 

Til sidst snakker vi sammen om hvad fungerer godt for jer, og hvordan I kan bruge massagen i hverdagen. I får et hæfte med alle massagegrebene med hjem, så I let kan huske teknikkerne.

 

"Nu ved vi hvordan vi gør – fx det med hvordan man begynder og afslutter massagen. Og vi kender forskellige greb. Og så har vi tegningerne"

(Mand, om at bruge massagen hjemme)

 

Hvad koster det: 1790,- for et gavekort til par

En oplevelsesgave, som kan bruges igen og igen

 • "Jeg har aldrig prøvet at give massage og jeg ved ikke om jeg kan finde ud af det"

  Du får vejledning lige på det niveau hvor du er. Da I er kun I to kan jeg tilpasse undervisningen 100% individuelt.

   

 • "Hvor meget tøj skal man af med?"

  Som modtager beholder du undertøjet (underbukser og evt bh) på. Mens du får massage, ligger du hele tiden delvist dækket af et håndklæde.

   

 • "Hvordan ser gavekortet ud? Er det bare en pdf som jeg selv skal printe ud?"

  Du får et flot indpakket gavekort. Som du kan hente på klinikken i Gedved. (Med mindre du gerne vil have gavekortet pr mail).

   

Betaling i rater

Det er muligt at betale i 2 rater. 895 kr ved bestilling, og 895 kr. om 30 dage.

 

Byttemærke

Ligesom når du køber en gave i en fysisk butik, får du også et  "byttemærke" på Gavekort til individuel massageundervisning for par. "Byttemærket" er gældende 14 dage fra udstedelsen. Vi kan også aftale en anden bytteperiode, hvis gaven gives senere.

Jeg tager ingen gebyrer for hverken ratebetaling eller returnering. Betaling er på mobilepay, bankoverførsel eller kontanter.

Bestil gavekortet til jeres unikke massageoplevelse her

En oplevelsesgave, som er individuelt
tilpasset til netop jer

I får en aften, hvor I – og kun I – bliver undervist i en dejlig helkropsmassage. En helkropsmassage, hvor jeg har valgt de bedste afslappende og forkælende massagegreb. Massagen er sat sammen så både den der giver og den der modtager får den bedst mulige oplevelse. Efter massageaftenen vil I kunne give den her dejlige afslappende massage også derhjemme.

 

"Massagen udvider samværet, det er en måde mere at være sammen på, den udvider det menneskelige rum vi har med hinanden".

(Kvinde, om hvad massagen gør ved deres parforhold)

BESTIL GAVEKORTET HER

Invalid Email
Invalid Number

Ratebetaling: Begge rater skal være betalt, inden gavekortet kan bruges. Betaling på Mobilepay nr 14737, bankoverførsel eller kontanter ved afhentning. Undervisningen foregår på min klinik Massage med nærvær, Bojsensvej 6, 8751 Gedved. Tidspunktet er en hverdagsaften (ma-to) eller en hverdag (ma-fre) i dagtimerne.