Jeg hjælper dig, som døjer med spændinger,
ondt i kroppen og har brug for at stresse af.

Det, jeg vil, er at hjælpe dig til større velbefindende.
Hvordan vi har det i kroppen, betyder meget på alle vores livsområder.

  • Du kender måske det, at være vranten på din mand/kone, selv om årsagen til dit dårlige humør i virkeligheden er, at du har gået med hovedpine fra morgen af (for femte dag i træk)

  • Du tager endu en panodil for at klare dagen på arbejdet, selv om du godt ved, det ikke er godt i længden. (måske har du læst de her forskningsresultater overforbrug af paracetamol kan være dødeligt eller unge tror at iprener og panodiler er ufarlige).

  • Du finder ud af, at det er på tredje måned, at du tænker, at den stikkende smerte under skulderbladet går væk af sig selv.

Hvis det er dig, så kan massagen hjælpe dig med at slippe smerter og spændinger, og samtidig give dig en velfortjent pause i hverdagen.

massage-hosrens-gedved

Klienthistorie:

"Jeg er 56 år og har arbejdet med administration i 36 år – de sidste 25 år med mus flere timer i træk dagligt. Det har givet mig muskelspændinger i ryg, nakke og skuldre og jeg har gennem tiden konsulteret en del massører, fysioterapeuter og et par kiropraktorer.

Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet Saara. Hun har en evne til at lytte og forstå det, jeg fortæller om mine smerter, og hun formår at skabe et unikt samarbejde med mig om behandlingen. Det betyder, at hun hurtigt kan finde og gå i dybden, præcis hvor det er galt."

Hilsen Helle Vestergaard, Gedved

massage-saara-gedved

Jeg kommer fra Finland og bor i Gedved, 10 km nord for Horsens. Jeg blev uddannet som sociolog i 2005, og arbejdede med det, indtil jeg syntes, at det var tid til at gøre noget ved min drøm gennem mange år om at hjælpe mennesker direkte – med mine hænder, med at finde løsninger på problemer og ved at lære dem at passe godt på deres krop.

Derfor valgte jeg at uddanne mig til massageterapeut i 2011, og har siden masseret mange ømme rygge og nakker, hjulpet skadede idrætsfolk til at komme i gang med træningen igen og holdt kurser, workshops og foredrag til dem, som gerne vil lære at hjælpe sig selv bedre.

Jeg er RAB-registreret massageterapeut fra Massageskolen i Århus. RAB-registreringen betyder, at jeg skal leve op til en række lovkrav samt at du i visse tilfælde kan få massagen dækket af din forsikring.

Derudover har jeg taget kurser i skulderbehandling, bindevævsmassage, laserbehandling, hovedpinebehandling, stress, cupping, kinesiotape, opretning af bækkendysfunktion, ansigts- og hovedbundmassage, psykologi samt finsk Muskel- og Ledmobilisering.

Mange hilsener
Saara Talonpoika Lippmann

  • 2011 begyndte jeg med virksomhedsmassage og åbnede klinikken på Bojsensvej.

  • 2011 tog jeg eksamen som massageterapeut på Massageskolen i Århus

  • 2009 gik jeg i lære hos Bolette Schiøtz, som har undervist i massage på Fysioterapeutskolen i Odense og har 50 års erfaring i faget.

  • 2005-2010 arbejdede jeg som sociolog. Blandt andet i koordinerende stillinger, som forskningsassistent og som freelancer.

  • 2005 Cand.scient.soc. i sociologi, Aalborg universitet. Det, som interesserede mig mest var kroppens sociologi - hvordan vi som helt fysiske væsener forholder os til verden.