Revideret: 23. maj 2018

Generelt

Massage med nærvær

Bojsensvej 6
8751 Gedved

kontakt@massagemednarvar.dk


Telefon 61671729

CVR-nummer 33994443

Massage med nærvær ejes og drives af massageterapeut Saara Talonpoika Lippmann.

 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger.  Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

 

Personoplysninger

For at du kan skrive dig op til nyhedsbrev, indhenter jeg en række persondata. Disse persondata udfylder du selv, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Det drejer sig om dit fornavn (og efternavn, hvis du taster det) og din e-mail adresse. Du skal specifikt krydse af, at du vil skrives op til mit nyhedsbrev.

 

Ved indlejret indhold fra andre hjemmeside, f.eks. YouTube videoer, fungerer på samme måde som hvis du besøgte den konkrete side. Disse eksterne sider kan via cookies eller tredjeparts værktøjer opsamle informationer om din adfærd på massagemednærvær.dk og tracke dem, hvis du er logget ind på den pågældende service.

På mine materialer og hjemmesiden vil oplysninger om navn, profession og virksomhedsnavn samt profilbilleder i udtalelser være tilgængelige for omverdenen. Ønsker du at få din udtalelse korrigeret eller slettet skal dette ske via dine nedenstående rettigheder.

Massage med nærvær’s behandling af personoplysninger lever op de til enhver tid gældende krav, herunder sikkerhedskrav, der følger af persondataforordningen samt tilhørende bekendtgørelser og vejledninger. Massage med nærvær vil ikke behandle brugerens persondata, medmindre der er et legitimt behov herfor. Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne.

Brugeren kan på begæring få oplysning om, korrigeret eller slettet, oplysninger om brugeren, der behandles hos Massage med nærvær ved at anmode om det. Dette gøres ved at sende en mail på mailadressen kontakt@massagemednarvar.dk

 

Henvendelser

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

 

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mit services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Journalføring

Ved første besøg på klinikken beder jeg dig om at udfylde en samtykkeerklæring om jeg må skrive ned og opbevare dine helbredsoplysninger. Det er helbredsoplysninger, som du selv vælger at fortælle. Ved hvert besøg skriver jeg ned de oplysninger, som er nødvendige for at sikre en professionel behandling. Jeg opbevarer oplysningerne sikkert, så ingen andre kan få adgang til oplysningerne. Videregivelse til forsikringsselskab eller lignende sker kun med dit samtykke. Oplysningerne destrueres når der er gået 5 år efter sidste besøg på klinikken. Disse oplysninger gemmes i 5 år, således at jeg kan overholde lovgivningen om momsfrie behandlinger.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@massagemednarvar.dk Hvis du vil klage over mit  behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.