Betændelse i akillessenen

Betændelse i akillessenen viser sig som smerte nogle centimerere over hælknoglen. Der kan også være hævelse eller varme.

Symptomerne fortæller, at din krop forsøger at hele på en skade. Men at den måske skal have noget hjælp, hvis det ikke går tilstrækkeligt hurtigt den rette vej.

At behandle betændelse i akillessenen med Helhed og justering - Traditionel Finsk Mobiliseringsterapi overraskede mig. For jeg var ellers vant til at behandling af betændelse i akillessenen er et længere forløb.

For Marlene fik 2 behandlinger, og så var hun i gang med løb igen.

betændelse i akillessenen behandling

Hvad kommer betændelse i akillessenen fra?

Nogle gange er det nemt at finde årsagen.

Når du oplever ømhed i akillessenen lige efter skift af løbesko. Så tænker du: ”aha, måske passer de alligevel ikke” Ja, så er det da oplagt at kigge lidt på dem. Eller, ”aha, mine løbesko begynder at være slidte”. Eller du har intensiveret træningen. Eller begyndt at løbe i bakket terræn. De her ting er det nemt at ændre på.

Det kan også være at man tænker ”hvor f****n kommer det fra og hvorfor går det ikke sin vej” Selv om man holder pause fra løb, udskifter sko, laver udstrækning og øvelser, så bliver man ved med at have ondt i akillessenen.

Så er det godt at kigge på hele kroppen. For er der bevægelsesbegrænsning et sted, skal kroppen tage bevægelsen et andet sted. Som så kommer på overarbejde og så har vi ømheden, og bliver belastningen ved, har vi betændelsen.

Det kan være at årsagen til betændelse i akillessenen skal findes et andet sted end i akillessenen.

Årsager til problemet skal behandles, så kroppen opnår sin naturlige bevægelsesfrihed igen, smerten forsvinder og bliver væk.

 

Få den samme behandling som Marlene fik, her: https://massagemednarvar.youcanbook.me/

 

Hvad er det for en behandling? Find ud af det her: “Det her må jeg lære” Ny behandling

Slip for ondt i skuldrene:

Download (for 0 kr.) guide 'Skuldre bløde som smør. 8 øvelser i 8 minutter'. Super enkel måde at slippe for skulder-nakke spændinger, samt forebygge hovedpine, smerter og hold.

Samtidig får du mit nyhedsbrev - og kun mit nyhedsbrev, jeg giver ikke din mail til nogen.
Du kan godt glæde dig til tips og tilbud til mere velvære i hverdagen. Du kan afmelde dig en hver tid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
massage-saara-gedved

Jeg hjælper dig, som døjer med spændinger, ondt i kroppen og har brug for at stresse af.

Saara Talonpoika Lippmann.