Få guiden "Kom godt i gang med at løbe uden skader"

For dig, der vil løbetræne og passe godt på din krop

sportsskader-massage
  • 3 glemte muskler som er essentielle for løb – og hvordan du passer godt på dem, så de kan gøre dig flyvende

  • 3 vigtige kosttilskud til muskler og sener

  • 3 ting du kan tjekke op på om træningsmængden passer

Få guiden her:

Download (for 0 kr.) guide 'Kom godt i gang med at løbe uden skader'.

Samtidig får du mit nyhedsbrev for løbere - og kun mit nyhedsbrev, jeg giver ikke din mail til nogen.


Du kan godt glæde dig til tips til hvordan du passer godt på dit krop og sind så du kan fastholde dine træningsmål, velvære og overskud i hverdagen.  Når jeg har et godt tilbud, som jeg synes, giver mening i forhold til løbetræning, er du blandt de første til at høre om det.

Du kan til en hver tid afmelde dig igen ved at klikke på afmeldingslinket som findes i hver mail.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

 

Hvem er jeg og hvorfor har jeg skrevet guiden

 

Jeg hedder Saara Talonpoika Lippmann, jeg er uddannet massageterapeut og jeg har min klinik Massage med nærvær i Gedved. Jeg har arbejdet med massage, laserbehandling, bindevævsmassage og kinesiotape i 10 år.

 

Kommer du i min klinik og med en idrætsskade, så er vejledning om hvad du kan selv gøre derhjemme, en del af behandlingen.

 

 

Grunden til at jeg har skrevet guiden "Kom godt i gang med at løbe uden skader"

 

Der er masser at brugbar viden tilgængelig om hvordan man skal træne. Både på hjemmesider og i sportsblade får man vejledning om hvordan man på en god måde bliver en hurtigere og en stærkere løber. Skal du have nye løbesko, så giver de professionelle butikker vejledning, så du kan få sko der passer til lige netop dine behov.

 

På trods af al den her gode viden, så kommer mange til skade i løb. Løb er den sportsgren, hvor der er 3. mest skadede pr udøver. Kun håndbold og fodbold overgår løb i antallet af skader pr.udøver.

 

 

  • Derfor har jeg skrevet om de 3 muskler, man ikke altid er så opmærksom på.

 

  • Derfor har jeg skrevet om kosttilskud, der kan hjælpe din krop udenom skader og overdreven ømhed (for almindelig ømhed efter træning kan vi godt leve med :-).

 

  • Derfor har jeg også skrevet om almentilstand og pres i livet sammen med løbetræningen. Fordi rigtigt ofte hører vi, at”man skal lytte til sin krop”. Her får du et bud på, hvordan du kan lytte til din krop.

 

 

Jeg vil gerne give videre min viden om ting, som måske er de”manglende brikker” i din træning.

 

 

Få guiden her:

Download (for 0 kr.) guide 'Kom godt i gang med at løbe uden skader'.

Samtidig får du mit nyhedsbrev for løbere - og kun mit nyhedsbrev, jeg giver ikke din mail til nogen.


Du kan godt glæde dig til tips til hvordan du passer godt på dit krop og sind så du kan fastholde dine træningsmål, velvære og overskud i hverdagen.  Når jeg har et godt tilbud, som jeg synes, giver mening i forhold til løbetræning, er du blandt de første til at høre om det.

Du kan til en hver tid afmelde dig igen ved at klikke på afmeldingslinket som findes i hver mail.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
massage-saara-gedved

Jeg er RAB-registreret massageterapeut fra Massageskolen i Århus. RAB-registreringen betyder, at jeg skal leve op til en række lovkrav om uddannelse og dokumentation samt at du i visse tilfælde kan få massagen dækket af din forsikring.

Oprindelig er jeg fra Finland og uddannet sociolog. Et stort ønske om at hjælpe mennesker direkte med mine hænder, bevirkede at jeg uddannede mig til massageterapeut i 2011.

Jeg har klinikken ”Massage med nærvær” i Gedved, 10 minutter fra Horsens og 15 minutter fra Skanderborg.

Du kan blive fri for spændinger, ondt i kroppen og du kan få hjælp til at stresse af.

Det, jeg vil, er at hjælpe dig til større velbefindende. Hvordan du har det i kroppen, betyder meget på alle livsområder.

 

Kærlig hilsen

Saara Talonpoika Lippmann