10 års jubilæum

Massage med Nærvær har været her i 10 år

I november og december fejrer jeg derfor 10 års jubilæum.

 

Jeg vil gerne have dig med!

I den her blogindlæg kan du læse om 3 ting du kan glæde dig til.

 

 

1. Smagsprøve på traditionel finsk kropsbehandling

 

Fra på mandag den 8. november og til den 10. december giver jeg smagsprøver på traditionel finsk kropsbehandling som et ekstra til alle massager.

Smagsprøven består af en ansigtsmassage, som er super til at løsne spændte tyggemuskler og spændinger omkring kæbeleddet utroligt blidt og effektivt (du skal regne med ca. 5 minutter ud over den normale massagetid).

Den ansigtsmassage vil jeg prøve – så jeg bestiller en tid her: Gå til onlinebooking.
(Har du en tid i forvejen så får du også smagsprøven, du behøver ikke bestille en ekstra tid af den grund)

 

 

2. Gavekort konkurrence

 

Jeg udlodder 3 gavekort til Den Grundige, 60 minutters massage. Den Grundige er en dejlig afstressende og dybdegående massage fra top til tå. Alternativt kan du bruge de 60 minutter på en meget grundig rygmassage.

 

Det er nyhedsbrevs modtagere som kan være med. Jeg udlodder vinderne d. 10.12 og giver dem direkte besked. Vindernes navne publiceres også her på nyhedsbrevet samt på Massage med Nærværs facebookside. Vinderne kan få tilsendt gavekortet pr mail eller man kan afhente det i klinikken.

Tilmeld nyhedsbrevet her, så er du med i konkurrencen.

 

 

 

3. Massageolie som gave

 

En lækker massageolie til alle, der bestiller gavekort til Individuel massageundervisning til par: Lær at give den bedste helkropsmassage. Den får du når du bestiller gavekortet senest den 10. december.

Du kan bestille gavekortet her: Gavekort til individuel massageundervisning til par: Lær at give den bedste velværemassage

 

En stor tak.

Til dig, der læser det her. Til dig, der kommer og får massage. Til dig, der en gang er kommet og fået massage. Til dig, der overvejer det. Til dig, der deler mine artikler med en ven, der måske har brug for et godt råd.

 

 

 

Jeg glæder mig SÅ meget til at fejre! Jeg håber du vil være med.

Slip for ondt i skuldrene:

Download (for 0 kr.) guide 'Skuldre bløde som smør. 8 øvelser i 8 minutter'. Super enkel måde at slippe for skulder-nakke spændinger, samt forebygge hovedpine, smerter og hold.

Samtidig får du mit nyhedsbrev - og kun mit nyhedsbrev, jeg giver ikke din mail til nogen.
Du kan godt glæde dig til tips og tilbud til mere velvære i hverdagen. Du kan afmelde dig en hver tid.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
massage-saara-gedved

Jeg hjælper dig, som døjer med spændinger, ondt i kroppen og har brug for at stresse af.

Saara Talonpoika Lippmann.